Müzik öğretmenim ağzıma verdi

Ailem okumadığı için benim okumam önemliydi. Kalabalık ailemizde liseyi bitirip de üniversiteyi kazanan ve okuyacak olan tek kızdım. Bu yüzden babam beni sonuna kadar desteklediğini söyleyen konuşmalara ve nasihatler verirdi. Onların bu denli önemsediği bu okul işini bende hatasız bitirmek istiyordum. Bu nedenle hiç aklıma gelmeyen bir sex macerası yaşadığım daha üniversite hayatımın ilk yıllarında.
Okulun müzik hocası olan Tarkan hoca derse ilk girdiği andan itibaren gerek duruşuyla gerek uzun boylu sert vücuduyla tüm kızların dikkatini çekmişti. İsteseydi sınıftan çok kolay olan bir kaç kızı rahatlıkla götürüp evinde doyasıya sikerdi ama o farklı olanı istedi, değişik olanı yani beni istedi. Benim sessiz duruşum onu cesaretlendirmişti ve vücudumun körpe ve kullanılmamış olması onu azdırıyordu. Bu yüzden derste bana sürekli sataşır beni güldürmeye çalışırdı. Bu yakınlaşma diğer kızlar tarafından fark edildiğinde ise sınıfta zaten varlığımın farkında olmayan bu insanlar bu sefer beni orospu ruhlu bir kız olarak betimlemeye ve görmeye başladılar.
Orospu olarak benden bahsedildiğini sınıfta öğrenince Tarkan hoca beni odasına çağırdı. İlk başta ciddi başlayan sohbetimiz bir süre sonra Tarkan hocanın şakalarıyla yumuşamıştı. Bana çok güzel olduğumu falan söyleyince içim kıpır kıpır olmuştu. Bu arada Tarkan hoca eliyle alttan sikiyle oynuyordu. Bana doğru dönerek bak bebeğim seninle açık konuşu cam. Çok güzelsin ve dikkatimi çekiyorsun. Diğer çocukların senin hakkında söyledikleri malum ve müzik dersinden kalacaksın dedi. Bütün bunları gö önüne alırsak durumun hiç de iyi olmadığının farkındasın herhalde dedi. Ben de biliyorum hocam ama ne yapabilirim ki deyince Tarkan hoca sandalyesini döndürüp bacaklarını açarak gözleriyle koca sikini gösterdi ve bence ne yapacağını biliyorsun dedi gülerek.
Salak değilim herhalde gelip sikini yalamamı onun orospusu olmamı istiyordu benden. Onun sikini yalamam için içimde ki orospu bana yalvarıyordu resmen. Eğik kafamı kaldırarak kalın sikli olan müzik hocamın önüne gidip eğildim. Sonra fermuarını açarak kalın sikini elimle tuttum ve kafasını öptüm. O kadar büyüktü ki suratımı yanına tuttuğumda suratımı kaplıyordu. Kalın yarrağını öptükçe öptüm. En sonunda ağzıma aldığımda Tarkan hoca çok güzel emiyorsun yavrum diyerek yarrağı ağzımdayken kafamı tutarak kendine çekti ve kalın yarrağı artık gırtlağıma kadar gelmişti.
Lok lOK LOK lok gluk gluk diye yarrağı ağzımda gidip geliyordu. Tarkan hoca resmen ağzıma sikiyordu. Ağzım o kadar zorlanmıştı ki canım acıyordu. Tarkan hoca kafamı iyice yarrağına bastırıp tüm döllerini ağzımın içine bıraktı ve bir kaç gel git den sonra yarrağını çıkardı ağzımdan. Yarrağının çıkardığı ağzım hep dölden yapış yapış ve ıslak olmuştu. Şimdi git ağzını yıka bebeğim diyerek beni kaldırdı ve götümü sıkıp, avuçladı. Bunlar hep babamın suçuydu. Bu kadar önemsemeseydi ben de bu kalın yarraklı adamın istediklerini yapmazdım. O kalın ve iri yarrağı ağzıma alıp sakso çektirdikten sonra ağzıma boşalamazdı bu adam da.

Bir cevap yazın