Komşunun acemi oğlu fena pompalıyor

Merhaba aldatma azdıran hikayeler okuyucuları ben derya, evli ve işinde gücünde olan bir kadınım. 41 yaşındayım, evliyim ve 2 çocuğum var. Üniversiteden mezun olur olmaz grafik tasarım sektöründe iş başı yaptım. Şu an bir kurumun müdür yardımcısıyım. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek içinde ailemden hiçbir şekilde destek almadan kendi yolumda devam ettim. Ben hayatımda hiçbirşeyden pişman olan ya da olmuş bir kadın değilim ve şu ana kadarda pişman olacağımı düşündüğüm bir olaya karışmadım. Buna kocamı aldatmakta dahil. Dediğim gibi, kendi ayaklarımın üzerinde durmaya başladıktan sonra artık birşeylerin zamanının geldiğini düşünerek evlenmeye karar verdim. Bunun için ailemin görüşlerine ihtiyacım yoktu ne de olsa. Çünkü kendi işimi kendim görebilir ve kendi eşimi yine kendim seçebilirdim ki öyle de yaptım evet. İşyerinde tanıştığım o adama ben çok aşık oldum. Kimseden bir onay beklemeden de onunla evlendim. Fakat ortada bir gerçek vardı. Ben evli olduğum halde onu aldatmıştım.
Gerçek anlamda çok mutlu olduğum ve iyiki aldatmışım dediğim bir hikayemdir bu. Çünkü aldattığım adam beni öyle bir becerdi ki uzun süredir yaşadığım deneyimlerin aslında kocaman bir hiç olduğunu anladım. Daha mutlu bir beraberlik sürecine de böylece adım atmış oldum. Eşimle sex yaşantım çok iyi gidiyordu ama bir yerden sonra zorluğa alışınca hiç de zor olmuyor olaylar. Ben de kendime yeni bir arayışa geçtim. Ama bir türlü eşim kadar iyisini bulamadım. En sonunda komşu oğlu ile yattım ve o zaman fark ettim yıllardır tattığım sikin küçücük olduğunu. Çünkü yirmi santimlik bir kobra beni bekliyordu.
Hepinize bol zevkli yaşamlar diliyorum. bu yazılan hikaye fantazi değil yaşanmış bir birlikteliktir. Ankarada yaşıyorum, 41 yaşında balık etli 90 beden göğüslerim var kalçalarım ise oldukça yuvarlak ve dolgundur evliyim ve 2 oğlum var. Kocam bir kurumda müdür, ben ise başka bi kurumda müdür yardımcısıyım.
Hikayeyi anlatmaya başlayayım oturduğumuz sitede 6 blok var, bizim blokta iyi dost olduğumuz aileler var. Bunlardan biri şermin abladır, benden 19 yaş büyük o da evli bir kadın 3 çocuğu var biri erkek, mehmet 21 yaşında yakışıklı boylu poslu bir delikanlı, eskiden basketbolcu olması vücudunun güzel olmasında en büyük etken sanırım mehmet lere sürekli gider gelirdik, mehmet genelde odasında takılır bilgisayar playstation falan oynardı. Kendisi iş kurduğu için canı sıkıldığında giderdi. Genelde arabayla falan dolanırdı ne yaptığını ben bilmezdim tabii her neyse, şermin ablaya gittim oturduk muhabbet falan mehmet banyoya girdi bir saçını düzeltti geldi muhabbet ettik o da oturdu çay falan.
Annesi sık sık mutfağa gittiğinde biz muhabbet ediyorduk. mehmet çok keskin bakıyordu, ela gözlerinden başında bir şey anlamamıştım başta ama sanki bu beni istiyormuş gibi bakıyordu, düşününce bir tuhaf oldum neyse yarım saat sonra kalktım. 4 gün sonra apartman girişinde karşılaştık, asansöre binmedi yürüyerek çıktı ben de onla beraber çıktım, tabi öncelik verdi arkamdaydı, ne biliyim kalçalarımı izlediğini bir an arkamı döndüm baktığını fark ettim. Eve gittim tuhaf oldum, hemen yatağıma attım kendimi, delikanlılarım okulda eşim annesinde olduğundan mastürbasyon yapmaya başladım ama mehmeti değil kocamı düşünerek. Akşamına yine karşılaştık mükemmel görünüyorsun zuhal abla, çok çekicisin falan gibi laflar etti çok hoşuma gitmişti bu cumartesi günü orta düzey oğlum 3 yaşında kapıyı açmış aşağı doğru iniyordu banyodan yeni çıkmıştım. Üzerimde sadece amımı ve göğüslerimi kapayan havlu vardı.
Oğlum dersanede, kocam tenis kortundaydı şehrin hemen dışında. Giray ın peşinden koştum apartmann merdivenlerine, mehmet almış kucağına getiriyordu yukarı, tabi aşağıdan beni görünce gözleri açılmış, göz evlatleri büyümüş gibiydi sanki eşofman giymişti şansıma bir kaç saniye sonra kabarıklığı hissettim, hemen içeri gittim kapının arkasına gel mehmet dedim. geldi girayı bıraktı güldü çok yaramaz bu delikanlılar dedi.
Ben de güldüm, gelsene dedim. Aslında gelmesem falan yaptı, lütfen dedim geldi. Ama bekle dedim gel dediğimde gelirsin dedim tamam dedi. Yatak odasına doğru gittim gel dedim kapıyı kapamadan havluyu aldım üstümden, sanırım görmüştü üstüme aldım gecelik, seksi değildi ama içeri gittim, hafif diz üstünde geceliğim siyah ne bileyim siyahı çok sevdiğini, altıma da birşey giymemiştim. göğüs uçlarım falan belli oluyordu. Mehmet zuhal abla mükemmel görünüyosun, cengiz bey in yerinde olmak isterdim doğrusu dedi güldü. Teşekkür ettim ben de oturduk ne veriyim sana dedim valla varsa bi çay alıyım dedi, harareti alır dediğinde ben ürktüm ve heyecanlandım tecavüz etmesin bu beni diye gittim çay aldım, girayı odasına koydum kapısını kapadım yatağının içinden çıkamazdı. geçtik oturduk birlikte, ben ilk oturdugumda kasıklarıma 5-6 cm kalmıştı geceliğin eteği bakışları yine yoğunlaşmıştı. Bir hoş oldum ve nasıl oldu bilmiyorum bi anda sen beni çok kesiyorsun deyip gülümsedim o da kim istemez ki senin gibi bi kadınının olmasını dedi ve bi hoş oldum. Peki nedir beni bu kadar çekici gösteren dedim, göğüslerin ve kalçaların ve dudaklarn çok hoşuma gidiyor dedi. Ama evliyim desem de çekinmeyerek, olabilir erkekler karılarını aldatıyor, kadınlar aldatamaz mı dedi.
Nerden biliyorsun ki kocamı aldatacağımı diye sorduğumda da, oldukça etkileyici bir cevap verdi, beni çok istiyorsun dedi. Aslında o ana kadar bir şey yoktu ama bi anda onu istediğimi hissettim. Kalktı yanıma geldi, oturdu yavaşça dudaklarımı öpmeye başladı karşılık verdim, elleriyle memelerimi okşuyordu geceliğin üstünden öpüşme devam ederken geceliğimin askılarını indirdi, çıplak kaldım. Elleriyle vajinamı parmaklıyor, dilimi yiyecek gibi yalıyordu. Yalamaya devam ederek göğüslerime oradan da vajinama indi yatırdı o yalarken amımı ben de tshirtini çıkardım, ayağa kaldırıp eşofmanını çıkardım aletini görünce hoşuma gitti, eşiminkinden 2-3 cm daha büyük ve az biraz kalındı, bu daha da hoşuma gitmişti. Yaladım biraz, sonra beni yatırıp üstüme uzandı, yine dudaklarımdan öpmeye başladı, aletini de vajinamın dudaklarına sürtüyordu bu içimi acayip gıcıklıyordu ama kaşınıyordu, gir artık diyebildim başını hafif sokup çekiyordu sonra birden geçirdi.
Yavaş yavaş gidip gelmeye başldı içimde, aynı anda öpüşüyorduk da defalarca farklı pozisyonlarda becerdi beni, yaklaşık 1 saat 15 dakika kadar kocamların gelmesine yakındı ben 2 o 4 kez boşalmıştı. Bunu sık sık tekrarlıyoruz. İkinci kocam oldu benim, kocamdan daha çok tatmin ediyor beni çnkü sabır gösterip okuduğunuz için teşekkür ediyorum umarım hepinizin istedği gibi bi sex yaşantısı olur.

Bir cevap yazın