Kızımın sınıf arkadaşı ile yattım

Merhaba porno hikayeler okuyucuları, aslında anlatıp anlatmakta kararsız kaldım ama diğer  seks hikayelerini okuyunca biraz cesaret aldım. Adım Gonca 48 yaşında kısa ve sarı saçlı biriyim. 1.67 boyunda iri göğüslü, kalça bölgem yuvarlak ve basenli bir hatlara sahibim. Kızım Serra ise 23 yaşında bir üniversite öğrencisi. Eşimin uzun süre önce vefatından dolayı kızımın üniversite okuduğu şehirde kızımla beraber yaşıyorum. Anlatacağım hikaye bizzat tarafımca yaşanmıştır. Kızımın arkadaşları sınavlar öncesinde sürekli bize gelirler. Diğer çocuklar bekar evinde kaldıkları için bizim evimizin daha düzenli olması nedeniyle kızım ve arkadaşları bizim evde toplanıp birlikte muhabbet eder, eğlenir ve ders çalışırlar.
Zamanla bende onlarla arkadaşlık kurdum ve muhabbetimiz ilerledi. Kızım Serra ile aynı bölümde okuyan arkadaşı Yalçın kızımın en samimi arkadaşlarından biridir. Yalçın 23 yaşında 1.80 boylarında kızıl sakallı ve kızıl saçlı bir çocuktur. Arkadaşları arasında beni tek heyecanlandıran kişide Yalçındır. Konuşurken sürekli gözlerimin içine bakar ve bazende vücudumu süzer. Bunu son zamanlarda çok yapmaya başladı Yalçın. Mutfakta kızıma ve arkadaşlarına yemek hazırlarken bile Yalçın arkamdan sessizce gelip arkadan beni izler ve ben farkettiğimdede kolay gelsin Gonca teyze der. Bende benden hoşlandığını bildiğim için gülümser ve göz kırparım genelde.
Dün sabah kızım arkadaşlarının kahvaltıya geleceğini söyledi. Tabi bu grubun içinde Yalçında olacaktı. Her zamankinden farklı giyinmek istedim. Daha rahat ve açık giyinmeyi tercih etmiştim dün. Kahvaltı zamanı gayet güzel ve muhabbet ilerlemişti. Kızımın ve diğer çocukların dersi saat 1 deydi. Öğle 12 civarı kızım ve arkadaşları derse gidiyorlardı. Yalçın kendisini biraz rahatsız hissettiğini ve derse gitmeyeceğini söyledi. Bende nasıl yaptım bilmiyorum ama rahatsızsan uzan burada dinlen sen Yalçın dedim. O da sanki bunu diyeceğimi biliyormuş gibi tamam Gonca teyze dedi ve arkadaşlarını yolculadı. Şimdiki kuşak gençlerde bu işler böyle ilerliyor heralde. Her şeyi açıkça anlayabilyorlar. Yalçınla başbaşa kalmıştık.
Kahve yaparsan beraber içeriz Gonca teyze dedi. Tabi diyip mutfağa gittim. Kahveyi pişirirken yine Yalçın’ın arkadan sessizce geldiğini hissettim. Ama bu sefer diğerlerinden farklıydı. Çünkü ses gittikçe bana yakınlaştı ve arkamdan sikini kalçalarıma dayayarak elleriylede göğüslerimi kavradı. Sonunda başbaşa kalabildik Gonca teyze diyede kulağıma fısıldadı. Açıkçası aklımdan bazı şeyler geçiriyordum ama bu kadar ani olmasını beklemiyordum. Siki nasıl kalktıysa taş gibi olmuş ve kalçalarımın kenarlarına sürtüyordu. Elleri göğüslerimi öyle bir kavramıştıki anlatamam.
Hemen arkamı dönüm ve Yalçın aramızdaki yaş farkının farkındamısın hem sen kızımın arkadaşısın böyle bir şeyi nasıl yaparız dedim. Yani istemem yan cebime koy gibi söyledim. Sonra arkadaşlarına Serra’nın annesi orospu çıktı hemen siktim dememesi için biraz engel olmaya çalıştım. Fakat o siki ağzıma emmeyi o kadar istiyordum ki. 2-3 dakika boyunca Yalçın bana rahat olmam gerektiğini yaşayacaklarımızın sadece onunla benim aramızda kalacağını anlattı. Bundan emin olduktan sonra Yalçınla sevişmeyi kabul ettim. Uzun süre hasretlik çektiğim bir yarrakla birazdan olacaktım. Üstelik genç ve sert bir yarraktı bu. Öpüşmeye başladık. Yalçın aç bir kurt gibi sert ve hızlı öpüşüyordu. Elleri vücudumun her yerine dokunuyordu. Genç ve sert bir erkek beni sikecekti. Bu benim yaşımdaki bir kadın için çok heyecanlandırıcı bir fikirdi.
Yalçın belliki seks esnasında yönlendirmeyi seven bir çocuktu. Daha kotunu ve benim üzerimdekileri bile çıkarmadan fermuarını araladı ve sikini dışarı çıkardı. Eliyle beni çekerken ağzına al şunu der gibiydi. Aşağı eğildim önce ağzımdaki sakızı çıkardım. Sonrada daha yalamadan kalkmış olan siki gırtlağıma kadar soktum. Çok güzel bir tat alıyordum o yaraktan. Birazdan bana girecek olması fikride süperdi o an. Bu gazla beraber Yalçın’ın yarağını 10 dakika boyunca somurdum. Yalçın öyle aktif bir çocuktuki bu 10 dakika içinde ben onun sikini yalarken kendisinide benide çırıl çıplak bir hale getirdi. Ben onun sikini emerken elleriyle kısa olan sarı saçlarımı okşuyor ve sikine doğru bastırıyordu lafamı. Abartmıyorum Yalçın’ın sikinin başı küçük diline kadar değiyordu.
Salondaki koltuğa oturup gel buraya dedi bana. Beni ayakta ters sönderim kalçalarımı yalamaya başladı. Elleriylede amımı okşuyordu. O an çok daha zevk almaya başladım. Dudaklarının ateşini kalçalarımda hissediyordum. Elleride ıslak amcığımın içine girmeye başlamış hatta sokup çıkarıyordu. Kalçamı kendisine doğru çekti. Koltukta oturmuş ve ben ayakta ona ters dönmüştüm. Sikini eliyle kavrayarak ıslanmış olan amıma sürttü. Yalçın’ın sikinin başı bile bana çok veriyordu. Eliyle sikinin kökünden tuttu ve beni yavaşça o sike oturttu. Baya zamandır ilişkiye girmemiştim. Amımın bile daraldığını hissettmiştim Yalçın’ın sikine otururken. 1-2 dakika sonra taşaklara kadar tüm siki içime aldım. Sonuna kadar oturup kalkıyordum.
Baş tarafından itibaren tekrar içime alarak taşaklara kadar tekrar oturuyordum. Bir süre sonra hızlandım. Taşaklara her değişimde sesler çıkarıyorlardı. Yalçın’ın yarağı zaten çok sertken içimde çok daha büyüdüğünü hissettim. Biraz bu pozisyonda gidip geldikten sonra oldukça yorulmuştum. Koltuğa dizlerimi koydum ve ellerimi koltuğun başına dayadım. Yalçın ayağa kalktı ve köpek gibi domalmış pozisyonda amıma girdi. Ayakta öyle güzel sikiyorduki beni. Çok daha fazla inlemeye başlamıştım. Yaklaşık 20 dakika boyunca kalçalarımı ve göğüslerimi tokatlıya tokatlıya beni bu pozisyonda sikti. En sonra iki sikini çıkararak kalçalarımın iki yanına boşaldı. O spermlerin sıcaklığını kalçalarımda hissetmek bile çok güzeldi.

Bir cevap yazın