Kayınpederimle Sex Hikayeleri

Merhaba sevgili okurlar ben Bursa’dan Gülçin. Sizinle heyecan dolu hikayemi paylaşmak istiyorum. Ben 25 yaşında evli bir bayanım. İki tane de oğlum var. Genç yaşta evlenmemin verdiği psikolojik sorunlarla boğuşuyorum. Eşimle birlikte evde 3 erkekle boğuşuyor ve bunalıma girdiğim sıkça zamanlar oluyor. Ben hikayemi 9 ay önce hafta sonu tatilinde yaşadım. Hala aklıma geldiğinde büyük bir heyecana kapılıyor ve inanamıyorum. Bundan 9 ay önce hep birlikte eşimin ailesini ziyarete gittik. Bu duruma en çok ben seviniyordum çünkü iyice bunalıma girmiştim ve Bursa’dan biraz olsun uzaklaşmak bana çok iyi gelecekti. Kayın validem ve kayın pederim Bursa’nın küçük bir ilçesinde yaşıyorlar. Aslında ikisi de hala genç ve dinç ama kafa dinlemek amaçlı büyük şehirden kaçtıkları belli.
Onların evine vardığımızda akşam olmak üzereydi ve ben çok yorgundum. Akşam yemeğini yedikten sonra hemen odaya geçtim ve uzandım. Eşim annesiyle koyu bir sohbete dalmıştı ve yatmaya hiç niyeti yoktu. Ertesi gün güzel bir kahvaltı yaptık ve eşim kayın validemi Pazar alış verişi için arabayla ilçeye götürdü. Biz iki oğlum ve kayın pederimle evde kalmıştık. Benim oğlanlar buraya geldiklerinde sokaktan içeri girmiyorlardı. Orada birkaç tane de arkadaşları vardı ve geceye kadar oyun oynuyorlardı. Benimde işime geliyordu açıkçası çünkü onları kaldıracak halim yoktu. Ben yine odada uzandım ve dinlenirken kayın pederim kapıyı araladı ben bir şey istediğini düşünerek doğruldum ama eliyle yatmaya devam etmemi işaret etti. İlk başta anlayamadım ama o bana doğru yaklaşıyordu. Üzerimde rahat kıyafetler vardı hemen yorganı üzerime çekmek için bir hamle yaptım ama kayın pederim elimi sıkıca tutup buna izin vermedi. Korkmaya başlamıştım ama sesimi çıkarmadım. Yatağın yanına oturdu ve yüzümü sevmeye başladı. “Benim oğlan seni çok ilgisiz bırakmış belli baya kötüsün ama istersen sana kadınlığını tekrar hatırlatabilirim” dedi. Bu sözleri çok hoşuma gitmişti ve gerçekleri söylüyordu. Onu onayladım ve yatağa aldım.
İkimizde heyecanlıydık ama bir taraftan da eşimin gelmesi korkusu vardı acele etmemiz gerekiyordu. Kayın pederim hemen pantolonunu indirdi ve hala sertleşen yarağını bana okşatmaya başladı. Ben farklı bir istek ve heyecan duyuyordum bir yandan da acele ediyordum. Bu anın bozulmasını istemediğim için kalkıp kapıyı sıkı sıkı kilitledim. Kayın pederimin üzerine çıktım ve yarağını yalamaya başladım. O kadar büyük zevk alıyordu ki inlemelerinden belliydi. Biraz böyle devam ettik ve daha sonra o beni altına aldı aynı şekilde amımı aralayarak yalamaya başladı. İnanın bu zevki kocamda bile alamadım diyebilirim. Harikaydı ve yaşının ilerlemiş olmasına rağmen performansı çok iyiydi. Hemen arkamı çevirdi ve götten sokmak istediğini söyledi ben önce hiç yapmadığım için itiraz ettim ama zevkten daha fazla dayanamayıp kendimi bıraktım. O da hiç vakit kaybetmeden hemen kocaman yarağını götüme soktu. İlk başta çok canım yandı ve o acıyla sessizce bağırdım ama daha sonra alıştım ve acı zevk haline dönüştü pozisyonumuz muhteşemdi ve ben inanılmaz zevk alıyordum. İnanmazsınız belki ama yarak içimdeyken 2 defa boşaldım ve en son kayın pederimde zevkten boşaldı ikimizde rahatlamıştık. Gerçekten de oğlunun unutturduğu kadınlığı bana tekrar hatırlatmıştı hafta sonu boyunca fırsat bulduğumuz her an öpüşüp seviştik ve harika bir zaman geçirdik.

Bir cevap yazın